Upgrade Failure

Can't figure out how to do a task? Ask here.
Post Reply
asg
Posts: 1
Joined: Sun May 14, 2017 1:17 pm
Contact:

I needed to upgrade to to batch process, which I was not told I had to, and I CANNOT USE IT TO ALTER RGB!! IT STILL GRAYS OUT THE OPTION TO BATCH PROCESS THE PHOTOS!
Cosmin
Posts: 392
Joined: Sat May 16, 2009 11:35 am
Contact:

Hello,

I'm sorry to hear about your problems.

We have three editions of BatchPhoto and you have purchased the lowest one (Home). Here is a detailed comparison chart between the editions:
https://www.batchphoto.com/comparison.html

Now, after upgrading to Pro all the Touch-Up filters should have been enabled. Did you activate the Pro version?

If not, open BatchPhoto and from the main menu select Help > Activate > Update Code, then copy & paste your Pro code and click OK.

Let me know if this solves your problem.
Regards,
Mike Cosmin Unguru
Product Manager
michael

i have also tried and failed to upgrade. uninstalled, reinstalled, replaced the code multiple times
Cosmin
Posts: 392
Joined: Sat May 16, 2009 11:35 am
Contact:

Hi,

If you have purchased an upgrade (to Pro or Enterprise) open BatchPhoto and from the main menu select Help > Activate > Update Code, then copy & paste your Pro code and click OK.

Let me know if this solves your problem.
Regards,
Mike Cosmin Unguru
Product Manager
Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests