maximum photos

Can't figure out how to do a task? Ask here.
Post Reply
stelch
Posts: 3
Joined: Sun Feb 12, 2012 9:03 pm
Contact:

Sun Feb 12, 2012 9:06 pm

What is the maximum photos the program can process? Because I have tried to possess 340 photos and the BatchPhoto crashed.

stelios

Vali
Posts: 100
Joined: Tue Nov 30, 2010 7:48 am
Contact:

Mon Feb 13, 2012 1:04 pm

Dear Stelios,

We tested BatchPhoto and it's working properly. We couldn't reproduce this issue.
Probably the error is generated by a corrupted file.
Regards,
Valentin Firan
BatchPhoto Team

stelch
Posts: 3
Joined: Sun Feb 12, 2012 9:03 pm
Contact:

Tue Feb 14, 2012 12:12 pm

so what is the solution to this.I just bought the program.

stelios

Cosmin
Posts: 356
Joined: Sat May 16, 2009 11:35 am
Contact:

Tue Feb 14, 2012 3:52 pm

Hi Stelios,

Thank you for your recent order and we are sorry for this issue.

Just to be clear, there is no maximum number of photos that BatchPhoto can process so you should be able to process thousands in one session.

Please try the following work-around for your problem and if it resolves it we will issue a fix in the next minor version release.

You can do the following:
1. Open Windows Explorer (Start > Computer)
2. Navigate to C:\Program Files (x86)\BatchPhoto\Import
3. Select all the files from this folder (Ctrl + A), then copy them (Ctrl + C)
4. Navigate one folder back to C:\Program Files (x86)\BatchPhoto
5. Paste all the files copied at step 4 (Ctrl + V)

You should now be able to run BatchPhoto without this error. Please let me know if this fixes your problem.
Regards,
Mike Cosmin Unguru
Product Manager

stelch
Posts: 3
Joined: Sun Feb 12, 2012 9:03 pm
Contact:

Wed Feb 15, 2012 12:09 pm

Hi
I have followed Cosmin solution above and now everything is working properly. A new patch is required here to correct this problem.

stelios

vimlr007

Sat Feb 25, 2012 3:37 pm

I am having same problem with version purchased Feb 25th 2012. V3.1.1 (2012.02.20)

It ran as a trial fine, did around 140 PNGs. So I purchased, and it just crashes. I managed to do in small chunks and eventually got them all done.

I tried the fix above, but my version only has a 'Data" and Profiles" folder - there is no IMPORT folder.

Please advise ..

vimlr007@yahoo.com

Cosmin
Posts: 356
Joined: Sat May 16, 2009 11:35 am
Contact:

Mon Feb 27, 2012 3:40 pm

Hello,

We apologize for this problem.

We have managed to reproduce this issue and we are working on a fix right now. I hope we will have a solution by tomorrow, please check back this post for an update.

Meanwhile there is a workaround for this: From the main menu select Edit > Settings and deselect the first option (Use multicore processors...). This will disable the faster multi-thread processing but it will prevent the application from exiting.
Regards,
Mike Cosmin Unguru
Product Manager

Cosmin
Posts: 356
Joined: Sat May 16, 2009 11:35 am
Contact:

Tue Feb 28, 2012 1:58 pm

Hello,

As promised, we have investigated and resolved this problem. We will release an official fix in a few days which will be most likely the same as the version bellow.

Meanwhile download and install the following setup file (no need to uninstall your older version):
http://www.batchphoto.com/download/bp-312rc.exe

Please confirm that this version is working properly.
Regards,
Mike Cosmin Unguru
Product Manager

Cosmin
Posts: 356
Joined: Sat May 16, 2009 11:35 am
Contact:

Mon Mar 05, 2012 10:27 am

We have now released an official fix, version 3.1.2. Download it from here:
http://www.batchphoto.com/get
Regards,
Mike Cosmin Unguru
Product Manager

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 11 guests